Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 30 Ağustos 2018, Perşembe 09:19 tarihinde eklendi. 1801 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli’ne 99 doktor ataması yapıldı

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Kırklareli’nde bulunan hastanelerde görevlendirilmek üzere 99 doktor atamasının yapıldığı müjdesini verdi.
Kırklareli’ne 99 doktor ataması yapıldı  

Milletvekili Selahattin Minsolmaz, yaptığı açıklamada, “Sağlık Bakanlığımız tarafından ilimizdeki hastanelerde görevlendirilmek üzere 11 Uzman Hekim, 86 Pratisyen Hekim, Vize 41. Tugay komutanlığı 1 Pratisyen Hekim ve Pinarhisar 5. Kor.is.a.1.basamak muayeneye 1 Pratisyen olmak üzere toplam 99 doktor ataması yapıldı. AK Parti iktidarı olarak özellikle Kırklareli’mizde sağlık alanında ki çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Hem fiziki şartlarda hem de sağlık personeli olarak,Türkiye'de bu konuda en iyi iller arasında yer almaktayız. Bir yandan ilçe ve beldelerimizdeki sağlık ocağı ve hastane ihtiyaçlarını karşılamak için Sağlık Bakanlığı nezdinde girişimlerimizi sürdürürken, diğer taraftan da yine Bakanlık nezdinde personel eksikliklerimizi tamamlamak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Buradan Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya Kırklareli halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Son atamalarla birlikte sağlıkta daha da güçlendik. Kırklareli’mize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek