Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 07 Kasım 2012, Çarşamba 09:21 tarihinde eklendi. 2161 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Süleyman Çelebi dışarıda kaldı

CHP İstanbul Milletvekili Eski DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi önceki gün özel bir ziyaret için Lüleburgaz’a geldi. Çelebi’ye Lüleburgaz’da bulunan CHP’li işadamı Osman Esen’le arkadaş olan Tolga Çebi’de eşlik etti. Lüleburgaz’da buluşan ekip CHP İlçe Başkanı Turabi Kayan’a partiyi ziyaret edeceklerini söyledi. Partiyi açacağını söyleyen Turabi Kayan, partiye gelmeyince Süleyman Çelebi, ortada kaldı.
Süleyman Çelebi dışarıda kaldı
CHP İstanbul Milletvekili Eski DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi önceki gün özel bir ziyaret için Lüleburgaz’a geldi.
Çelebi’ye Lüleburgaz’da bulunan CHP’li işadamı Osman Esen’le arkadaş olan Tolga Çebi’de eşlik etti. Lüleburgaz’da buluşan ekip CHP İlçe Başkanı Turabi Kayan’a partiyi ziyaret edeceklerini haber gönderdiler.
Partiyi açacağını söyleyen Turabi Kayan, bildiği halde  partiye gelmeyince Süleyman Çelebi, ortada kaldı. Lüleburgaz’a gelen ekip  CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Turabi Kayan’ı arayıp partiye de uğramak istediklerini söyledi.
Bu isteği tamam cevabı veren CHP İlçe Başkanı Kayan, bir türlü parti binasına gelemedi. İlçe binası da kapalı olunca Süleyman Çelebi’nin CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı ziyareti gerçekleşmedi.
CHP Kırklareli İl Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Balta,  CHP Gençlik Kolları İl Yöneticisi Selay Ersin, Eski Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Cem Güler, Osman Esen,   Eski CHP Lüleburgaz Gençlik Kolları Sekreteri  Eren Gürtekin, CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ve arkadaşlarını   Kırklareli köftecisinde ağırladı.
Ekibe daha sonra 23. Dönem CHP Kırklareli Milletvekili Dr. Tansel Barış, CHP Kırklareli İl Başkan Yardımcısı İhami Girgin,  CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Turabi Kayan,  İlçe Yönetimi’nden Olcay Kaya ve partililer Hüseyin Ertürk ve Özgür Kaya’da katıldı.
Dün sabah gazetemizi arayıp isminin açıklanmasını istemeyen bir CHP’li ise bu durumu “İlçe Başkanımız Süleyman Çelebi, seçimlerde kendisine karşı olan kişilerin vasıtasıyla Lüleburgaz’a geldi diye anlamsız bir kıskançlığa girdi.  Partiyi açmadı.  Bu gösteriyor ki İlçe Başkanı hala 8 Nisan’da yapılan  İlçe Başkanlığı  seçimlerini unutamamış. Oysa partimizin şimdi birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Çocukça hareketlere ihtiyacı yok. Seçimler yaklaşıyor. İlçe başkanı kendine gelmeli yoksa CHP Lüleburgaz’da hezimete uğrar. Hiç kimse kendisini CHP’den daha büyük görmemelidir.” diyerek düşüncelerini dile getirdi.
Haber Merkezi
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek