Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 18 Ağustos 2018, Cumartesi 10:05 tarihinde eklendi. 3034 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trakya’nın ilk ağrı merkezi Lüleburgaz’da açıldı

Lüleburgazlı Avukat Bekir Arda’nın kızı Biyoenerji Uzmanı Alev Arda tarafından 17 Ağustos 2018 Cuma günü Alev Arda Ağrı Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.
Trakya’nın ilk ağrı merkezi Lüleburgaz’da açıldı  

Eski Edirne Caddesi Yılmaz Mahallesi Ali Rahmi Pektaş Sokak Pektaş Apartmanı C Blok Kat 1 No: 106 adresinde gerçekleşen açılış törenine Biyoenerji Uzmanı Alev Arda ve birçok davetli katıldı.

Biyoenerji Uzmanı olmasını sağlayan Ukraynalı Biyoenerjist doktorun tercümanı Mustafa Topçuoğlu ile birlikte açılış kurdelesini kesen Alev Arda, duygulu anlar yaşadı. Alev Arda tarafından faaliyete açılan klinik, aynı zamanda Trakya’da kurumsal olarak hizmet eden ilk ağrı merkezi olma özelliğini taşıyor. Rusya, Çin, Japonya, Hindistan, Kazakistan gibi ülkelerde sıklıkla uygulanan ve bilim adamları tarafından kabul edilmiş bir şifa yöntemi olan biyoenerjiyle tanışma hikâyesini anlatan Alev Arda “ Benim biyoenerjiyle tanışmam 2010 yılında Ukraynalı bir biyoenerjist doktorun bende özel bir yetenek, güç ve enerji olduğunu söylemesiyle başladı. Yeditepe Üniversitesi’nde ve diğer üniversitelerin biyoenerji eğiticilerinden dersler aldım. Aldığım eğitimler sonunda birçok sertifikaya sahip oldum. Lüleburgazlı olarak Lüleburgazlılara hizmet vereceğimden dolayı gurur duyuyorum” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek