Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 18 Ağustos 2018, Cumartesi 10:00 tarihinde eklendi. 19591 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Little Pilot Lüleburgazlıların hizmetinde

Little Pilot Cafe ve Bistro Lüleburgaz İstanbul Caddesi No 101’deki adresinde görkemli bir törenle kapılarını açtı.
Little Pilot Lüleburgazlıların hizmetinde  

Little Pilot Cafe ve Bistro 17 Ağustos Cuma günü saat 16.30’da gerçekleştirilen törenle açıldı. İşletmeciliğini Ali Küçükmeral ve Zuhal Danacı’nın yaptığı Little Pilot’un açılış törenine Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez, Alpullu Belediye Başkanı Saim Kırcı, Babaeski İlçe Emniyet Müdürü Hakan Hatip ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, “Babaeski’den 3 tane Belediye Başkanı olarak geldik. Şimdi benim çok sevdiğim arkadaşım Eski Belediye Başkanı Emin Halebak bana bu açılışı burada yaptırmazdı. Ama artık Emin Bey değil Başkan Murat olduğu için bu açılışı burada korkusuzca yapacağız. Çok güzel bir mekân, ben çok beğendim. Lüleburgaz’lıların hatta Babaeski’lilerin civar ilçelerden gelip dinlenebileceği bir yer. Bende arada bir eşimle buraya geleceğiz. Hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.

Lüleburgaz’a kafe anlamında yepyeni bir soluk getireceklerini belirten işletme sahiplerinden Ali Küçükmeral, “Edirne’nin ardından 2.şubemizle Lüleburgazlıların hizmetine açılıyoruz. 600 metrekarelik bir alanda 16 personelimiz ile hizmet vereceğiz. Lezzetli yiyecek ve içeceklerin yanında misafirlerimize nargile keyfini de doyasıya yaşatacağız. Ayrıca tüm Lüleburgazlıların Kurban Bayramını şimdiden kutlarız.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek