Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 15 Ağustos 2018, Çarşamba 09:33 tarihinde eklendi. 1029 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Geleceğin yıldızları LYFA’da belirleniyor

Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne illerinden 2005 doğumlu sporcuların katıldığı Mili Takımlar Trakya Bölge Seçmeleri 14 Ağustos 2018 Salı günü Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde gerçekleşti.
Geleceğin yıldızları LYFA’da belirleniyor  

Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne illerinden U-13 kategorisinde 66 sporcunun katıldığı Milli Takımlar Trakya Bölge Seçmeleri 14 Ağustos 2018 Salı günü Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde gerçekleşti. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) Kırklareli Şubesi ve Lüleburgaz Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen seçmelere, Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi(LYFA) ikinci kez ev sahipliği yaptı. LYFA’da düzenlenen seçmelerde 3 maç yapıldı. Gerçekleşen Milli Takımlar Trakya Bölge Seçmeleri’nde 66 sporcu içinden 23 sporcu seçildi. LYFA’da 4 Eylül 2018 Salı günü 2005 doğumlu sporcuların içinden bir seçme daha yapılacak. Son antremanlar sonunda TFF Altyapı Antrenörü Kamil Doygun tarafından seçilecek 18 sporcu Antalya’da düzenlenecek olan Karma Şampiyonaya katılacak. TFF Altyapı Futbol Antrenörü Kamil Doygun yaptığı açıklamada “ Trakya’nın geçmişte potansiyeli çok fazlaydı. Şuanda maalesef sadece 3 takımı var. Bunun artması için Futbol Federasyonu olarak, milli takım havuzlarını oluştururken Trakya’yı, İstanbul grubunun içine almıştık.  Bu sene tekrar ayırdık. Tamamen Trakya’lı çocuklarla ilgili bir organizasyon yapıyoruz. Futbol Federasyonu bu çocukların gelecekte Türk Futboluna kazandırılması ve öncelikle kendi bölgesindeki takımlara katkı yaparak buradaki profesyonel kulüplerin artması için çalışıyoruz. Bize bu imkanı sağlayan Lüleburgaz Belediye Başkanımız, TÜFAD Başkanlarımıza, TÜFAD Kırklareli Şube Başkanı Baki Koçer’e teşekkürlerimizi sunarız. Onların desteği olmasa bu organizasyonu burada yapamayız. Baki Koçer hocamızın ev sahibi olarak çok katkıları oldu. Özay Balcı hocam, Tekirdağ’dan Şenol Doğramacı, Ali Akkoyun’un çok katkısı oldu. Yakup Köse ve Emre Çavdar hocamla birlikte 3 ilin karmasını oluşturduk. Şuan toplam 66 oyuncuyu değerlendireceğiz. Bugün 23 kişiye indireceğiz. 3 ilde 5 çalışmamız daha olacak. Çalışmalarımızın sonunda 18 sporcumuzu tespit edeceğiz ve 18-26 Ekim arasında da Trakya Karması adı altında Futbol Federasyonu’nun Riva Tesislerinde Türkiye Futbol Federasyonu’nun 14 bölgesinde yapmış olduğu organizasyonda çocuklarımızı milli takım hocaları ve bölge hocaları ile birlikte 20 takım olacak şekilde milli takım havuzuna oyuncu kazandıracağız. İnşallah bu sene geçen seneden daha fazla oyuncu kazandıracağız.” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek