Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 14 Ağustos 2018, Salı 09:39 tarihinde eklendi. 1168 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yolda yürürken kolunu köpek ısırdı

Lüleburgaz’da İstanbul Caddesi üzerinde Kadir Tanrıverdi (63) isimli bir vatandaş, yoldan geçen ve sahibinden kurtulan bir köpek tarafından kolundan ısırıldı. Tanrıverdi, ısırılma sonucu yaralandı.
Yolda yürürken kolunu köpek ısırdı  

İstanbul Caddesi’nde 12 Ağustos Pazar günü saat 19.10 sıralarında meydana gelen olayda, 63 yaşındaki Kadir Tanrıverdi, yolda yürürken karşı taraftan gelen bir köpek sahibinden kurtularak Tanrıverdi’nin üzerine atladı ve sağ kolundan ısırdı. Tanrıverdi, olayın ardından Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne giderek kuduz aşısı oldu.

Isırılma anını anlatan Tanrıverdi, “İstanbul Caddesi üzerinde kendi yolumda yürürken karşı taraftan sahibiyle gelen bir köpek sahibinden kurtularak üzerime atladı ve beni sağ kolumdan ısırdı. Köpeğin sahibini uyarmama rağmen ve mağdur olmama rağmen bana ‘Sen nerede yürüdüğünün farkında mısın?’ diyerek bağırdı. Yani hem ısırıldım hem azar işittim. Hayvan sahiplenmek çok güzel bir şey fakat o hayvanı elinde gezdirmekle değil düzgün sahip çıkmakla hayvan sahiplenilir. Ben ucuz atlattım fakat benim yerime ufak bir çocuk olsaydı o köpek çocuğu belki de parçalardı. Hayvanlar sahipleri lütfen daha dikkatli olsunlar.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek