Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 11 Ağustos 2018, Cumartesi 09:33 tarihinde eklendi. 812 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

41 Hacı Adayı dualarla uğurlandı

Lüleburgaz’da Hac ibadetini yerine getirmek amacıyla Lüleburgaz İlçe Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen törenle 41 kişi kutsal topraklara uğurlandı.
41 Hacı Adayı dualarla  uğurlandı  

Lüleburgaz İlçe Müftülüğünce 9 Ağustos Perşembe gecesi saat 23.00’da hacı adayları için tören düzenlendi. Düzenlenen törene AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Lüleburgaz İlçe Müftüsü Hüseyin Uysal, 41 hac yolcusu, aileleri ve çok sayıda vatandaş geldi.

İlçe Müftüsü Uysal ve Vekil Minsolmaz’ın konuşmalarının ardından program Bergüle İlahi Korosu tarafından söylenen ilahilerle devam etti. Programın sonunda 41 Hacı Adayı yakınları tarafından dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

41 kişilik Hac Kafilesi yaklaşık 35 gün kalacakları Hac ibadetinde ilk olarak Medine’ye gidecek ve burada 7-8 gün kalacaklar. Geri kalan günlerde ise Mekke’de Hac ibadetini gerçekleştirecekler.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek