Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 31 Temmuz 2018, Salı 09:22 tarihinde eklendi. 1376 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Doğa Koleji Öğretmenlerine Oryantasyon Programı

2018-2019 Eğitim-öğretim döneminde Çorlu, Çerkezköy ve Lüleburgaz kampüslerinde göreve yeni başlayacak olan öğretmenler için Lüleburgaz kampüsünde tanışma ve oryantasyon programı gerçekleştirildi.
Doğa Koleji Öğretmenlerine Oryantasyon Programı  

Lüleburgaz, Çorlu ve Çerkezköy Doğa Koleji Kurucusu Sayın Erdal Karakuş’un açılış konuşmasını yapmasının ardından öğretmenler kendilerini tanıttı. Doğa Koleji eğitim vizyon ve misyonunun anlatıldığı program da Erdal Karakuş; eğitim ve eğitimcinin önemini vurguladı.

‘’Yeni nesil eğitim’’ felsefesinin benimsemesinin önemine dikkat çekilirken öğretmenlerin rol ve sorumlulukları ile ilgili sunumlar gerçekleştirildi. Soru cevap bölümünün ardından Kurucu Erdal Karakuş; göreve yeni başlayacak öğretmenlerimize başarılar diledi. Güçlü kadroyla eğitim-öğretime başlayacak olmanın heyecanını yaşamakta olduğunu belirtip konuşmasını sonlandırdı.

Haber Merkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek