Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 20 Temmuz 2018, Cuma 09:29 tarihinde eklendi. 664 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bisiklet Çalıştayı tamamlandı

Lüleburgaz Belediyesi ile proje ortakları tarafından yürütülen ‘Lüleburgaz Bisiklete Biniyor’ projesi kapsamında düzenlenen bisiklet çalıştayı, 19 Temmuz 2018 perşembe günü Çalıştayın ikinci günüyle devam etti.
Bisiklet Çalıştayı tamamlandı  

Lüleburgaz Belediyesi ile Hollanda Bisiklet Ortaklığı(NBP) arasında gerçekleştirilen ‘Lüleburgaz Bisiklete Biniyor’ projesi kapsamında Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde(LYKA) düzenlenen Bisiklet Çalıştayı, 19 Temmuz 2018 Perşembe günü çalıştayın ikinci günüyle devam etti. 2017 yılını bisiklet yılı ilan eden Lüleburgaz Belediyesi’nin öncülüğünde LYKA’da gerçekleşen program, saat 09.00’da ‘Lüleburgaz Bisiklet Master Planı Bileşenleri kapsamında ’Hollanda’dan gelen bisiklet heyetinden Stefan Bendiks’in donanım konusundaki sunumuyla başladı. Daha sonra Melih Gezer ve Berrin Benli tarafından yazılım konusunda hazırlanan sunum ve Dirk de Jager tarafından orgware sunumu gerçekleşti. Programın devamında yenilikçi ve yaratıcı bir Lüleburgaz oluşturmak için entegre bisiklet mastır planının ana öğelerinin ortaya çıkarılması amacıyla grup çalışmaları yapılarak; bu çalışmalarda ortaya çıkan sonuçların sunumu gerçekleştirildi. Lüleburgaz Belediyesi tarafından düzenlenen Bisiklet Çalıştayı, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kaya Atay’ın sonuç ve çıktılar ile ilgili düşüncelerini açıklamasının ardından sona erdi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek