Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 20 Temmuz 2018, Cuma 09:27 tarihinde eklendi. 871 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cumbul ve Söğütlügil’den Başkan Gerenli’ye ziyaret

Lüleburgaz Belediyesi’nin Kültür Etkinlikleri kapsamında 2 yıldır düzenlediği Çınaraltı Sohbetleri’nin son konukları Meltem Cumbul ve Selin Söğütlügil Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’ye makamında ziyaret gerçekleştirdi.
Cumbul ve Söğütlügil’den Başkan Gerenli’ye ziyaret  

Lüleburgaz Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında Zübeyde Hanım Parkı’nda düzenlenen Çınaraltı Sohbetleri’nin 18 Temmuz 2018 Çarşamba günü konuğu olan Ünlü Oyuncu Meltem Cumbul ve Atatürk’ün akrabası, Yazar Selin Söğütlügil, programın moderatörlüğünü üstlenen Sunucu Celal Pir ile birlikte Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’ye makamında ziyaret gerçekleştirdi.

Atatürk’ün akrabası Selin Söğütlügil tarafından Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’ye, Atatürk portresi takdim edildi. Gerçekleşen ziyarette daha sonra Lüleburgaz’ın konukları Meltem Cumbul, Selin Söğütlügil, Celal Pir ve beraberindekiler, Başkan Gerenli ile program öncesi bir sohbet gerçekleştirdi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek