Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 20 Temmuz 2018, Cuma 09:25 tarihinde eklendi. 1099 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

12 şüpheli gözaltına alındı

Özel harekat polislerinin desteğiyle gerçekleştirilen operasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı
12 şüpheli gözaltına alındı  

Kırklareli'nde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 12 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Babaeski ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı, uyuşturucu kullandığı ve bulundurduğu iddia edilen şüphelileri tespit etti. 

Zanlıların ev ve iş yerlerine eş zamanlı gerçekleştirilen, Özel Harekat polislerinin desteği ile havadan drone ile de görüntülenen operasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyonda, 400 sentetik uyuşturucu hap, 650 gram kubar esrar, 20 kilogram Hint keneviri, 1 çalıntı motosiklet, 4 av tüfeği ile 2 kesici alet ele geçirildi. 

Şüpheliler Babaeski Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra işlemleri için Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek