Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 18 Temmuz 2018, Çarşamba 09:26 tarihinde eklendi. 769 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP YDK üyesi Emrah Arslan gündemi değerlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Lüleburgazlı Avukat Emrah Arslan, 17 Temmuz 2018 Salı günü geçtiğimiz seçimle ilgili gündeme değerlendirdi.
CHP YDK üyesi Emrah Arslan gündemi değerlendirdi  

CHP YDK Üyesi Avukat Emrah Arslan yaptığı açıklamada ‘’ Haziran ayında yapılan genel seçimden sonra hepimizin bildiği gibi CHP’de seçim başarısı veya başarısızlığı üzerine birçok tartışma mevcut. Ancak bu süreçte tüm partili arkadaşların çok daha sakin olmalarında fayda var diye düşünüyorum. Çünkü ne imza toplayıp kurultay isteyenler hain, ne Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu savunup kurultay olmasın diyenler.  Hepimiz aynı gemideyiz, nedir bu öfke? Nedir bu kin? Nedir bu düşmanca paylaşımlar? İmza toplanırsa tüzüğümüz gereği kurultayımız toplanır ve ilgili organların seçimi yapılır. Genel Başkanımız kim olursa olsun Cumhuriyet Halk Partili olmanın verdiği sorumlulukla partimiz ve memleketimiz için çalışmaya devam ederiz. Tam tersi şekilde yeterli imza toplanamadığını farzedelim; kurultay olmadı diye kimse CHP’yi bırakıp gidecek değil elbette, Genel Başkanımızın arkasında iktidar hedefi ile çalışmaya devam edecek herkes. Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlar; hepimiz yoldaşız, aynı yolda omuz omuza mücadele ediyoruz, yarın yüz yüze bakacağız, belki beraber eylemlerde olacağız, belki de ilerde birlikte yönetimlerde yer alacağız. Tüm bunları düşünerek lütfen kimseye malzeme vermeyin, birbirimize hakaret eden, kin kusan, düşmanca paylaşımlardan kaçınalım. Bizler bölünerek değil büyüyerek iktidar olacağız. Kişisel gelecek kaygılarımızı bir kenara bırakacağız ve hep birlikte başaracağız. Unutmayalım ki aslolan Cumhuriyet Halk Partisi’dir.’’ dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek