Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 14 Temmuz 2018, Cumartesi 09:07 tarihinde eklendi. 969 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Film Akademisi öğrencileri Emin Halebak’la sohbette

Lüleburgaz Belediyesi Film Akademisi öğrencileri 12 Temmuz 2018 perşembe akşamı Lüleburgaz’ın eski Belediye Başkanı Emin Halebak ile görüşme yaptılar.
Film Akademisi öğrencileri Emin Halebak’la sohbette

Lüleburgaz Belediyesi Film Akademisi öğrencileri Film Akademisi Proje Koordinatörü Dilek Çakır ile birlikte 12 Temmuz 2018 perşembe akşamı Lüleburgaz Yıldızları Motosiklet ve Bisiklet Akademisi’nde(LYMBA) Lüleburgaz’ın eski Belediye Başkanı Emin Halebak ile sohbet gerçekleştirdi. Lüleburgaz Film Akademisi öğrencilerinin aldığı eğitimden sonra Emin Halebak ile değerlendirme sohbeti gerçekleşti. Emin Halebak, gerçekleşen sohbet etkinliğinde öğrencilerin kursla ilgili fikirlerini tek tek sorarak yaratıcı fikirlerini dinledi. Öğrenciler ise kurslara devam etmek istediklerini söylediler. Lüleburgaz Film Akademisi Proje Koordinatörü Dilek Çakır ise yaptığı konuşmada ‘’ Lüleburgaz Belediyesi Film Akademisi öğrencilerinin Sayın Emin Halebak ile gerçekleştirdiği sohbet çok keyifliydi. Kendisine bu keyifli sohbet ve bize desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.’’ Dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek