Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 10 Temmuz 2018, Salı 09:05 tarihinde eklendi. 1350 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dokuzhöyük Köyü’nde Termik Santral karşıtı eylem yapılacak

CHP İlçe Binasında gerçekleştirilen haftalık halk toplantısında konuşan Hakan Dedeoğlu bu akşam Dokuzhöyük Köyü’nde gerçekleştirilecek Termik Santrale karşı eylem hakkında bilgiler verdi.
Dokuzhöyük Köyü’nde Termik Santral karşıtı eylem yapılacak  

Dedeoğlu yaptığı açıklamada bu akşam saat 21.00’da Dokuzhöyük Köyü’nde Termik Santrale karşı bir eylem yapılacağını belirterek, Lüleburgaz’dan da CHP tarafından saat 19.00’da köye araç kaldırılacağını söyledi. Dedeoğlu “Trakya’mızı talan edenler bu defada Kırklareli’mizin Dokuzhöyük Köyü çevresine kömürlü Termik Santral kuracak. Lüleburgaz dâhil her yer kirlilik altında olacak. Sizlerin de bildiğiniz gibi Dokuzhöyük Köyü, domatesiyle, peyniriyle hatırlanıyor. Dolayısıyla yarın akşam (bu akşam) saat 21.00’da hep beraber orada olmalıyız. Tabi ki bu iş partisel bir mesele değil, halkın ortaya iradesini koyması meselesidir. Saat 19.00’da buradan bir araç kalkacak. Bir de şunu söyleyeyim. Dokuzhöyük Köyü’ndeki alınacak zaferimiz akabinde nükleeri bize dayatma olarak geri dönebilir. Çünkü bölgede bir senden bir denden noktası uygulanıyor. Bunlara da hazırlıklı olmak durumundayız” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek