Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 09 Temmuz 2018, Pazartesi 09:10 tarihinde eklendi. 925 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Milletvekili Minsolmaz TBMM kaydını yaptırdı

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 27. Dönem Milletvekili kaydını gerçekleştirdi.
Milletvekili Minsolmaz TBMM kaydını yaptırdı  

24 Haziran 2018 tarihinde yapılan milletvekili seçimlerinden başarılı bir sonuç elde ederek TBMM 27. Dönemde de Kırklareli’ni temsil etme hakkı kazanan AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, geçtiğimiz gün Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) 27. Dönem Milletvekili kaydını gerçekleştirdi. Milletvekili Minsolmaz ‘’ 27. Dönem TBMM kaydımızı yaptırdık. Hayırlı ve uğurlu olsun. Yeni sistemle; TBMM’de Kırklareli’mizin ve milli iradenin sesi olmanın bir dönem daha onurunu ve gururunu yaşıyorum. Bu sürecin inşasında hep yanımda olan, aileme, tüm dava arkadaşlarıma, güven ve desteklerini esirgemeyen kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun’’ diyerek duygularını dile getirdi.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek