Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 09 Temmuz 2018, Pazartesi 09:07 tarihinde eklendi. 1024 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sinan’ın anne ve babasından Başkan Gerenli’ye ziyaret

Lüleburgaz’da bisiklet yılında geçirdiği bisiklet kazasıyla yaşamını yitiren Sinan Atakan Yavuz’un anne ve babası Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’ye teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
Sinan’ın anne ve babasından Başkan Gerenli’ye ziyaret  

Lüleburgaz Belediyesi tarafından bisiklet yılı ilan edilen 2017 yılında geçirdiği bisiklet kazasıyla yaşamını yitiren 13 yaşındaki Sinan Atakan Yavuz’un adının Lüleburgaz Belediye Meclisi Toplantısında alınan kararla evinin yanında bulunan Aydın Yuvam Kent Parkı’na verilmesi üzerine Sinan Atakan Yavuz’un anne ve babası Aynur ve Sinan Yavuz ile Lüleburgaz Belediye Meclisine verdiği dilekçeyle Sinan Atakan Yavuz’un isminin parka verilmesine vesile olan Lüleburgazlı esnaf ve sporcu Gönül Çelik, 6 Temmuz 2018 Cuma günü Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’ye teşekkür ziyaretinde bulundular. Ziyarette baba Sinan Atakan ‘’ Oğlumun adını yaşattığınız için size, belediye meclis üyelerine, Gönül Hanım’a ve bizden desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederiz. ‘’ diyerek teşekkürlerini iletti. Başkan Murat Gerenli ise ’’Keşke böyle bir olay hiç yaşanmasaydı. Sinan Atakan’ın ismini yaşatmak için elimizden geleni yapacağız, bu bizlerin görevidir’’ dedi.  Aydın Yuvam Kent Parkı’nın isminin Sinan Atakan Yavuz Parkı olarak değiştirilmesine öncülük eden Gönül Çelik’in Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’den parkın açılışının Sinan Atakan Yavuz’un doğum günü olan 15 Mart’ta yapılmasını talep etmesi üzerine parkın açılışının 15 Mart 2019 tarihinde yapılmasına karar verildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek