Ovacık Köyünde Yaprak Leyleğe Yuva
İl İdare Şube Başkanları Toplantısı gerçekleşti
EĞİTİMDE ŞİDDET YASASI ÇIKARILSIN!
Kırklareli Belediye Meclisi gelecek hibelere hayır dedi
Bu haber 04 Temmuz 2018, Çarşamba 09:28 tarihinde eklendi. 1496 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Genç Değişim Lisesi tercih standı kurdu

Lüleburgaz Özel Genç Değişim Lisesi tarafından 2 Temmuz 2018 pazartesi günü Kongre Meydanı’na Lise Geçiş Sınavı(LGS) tercih standı kuruldu.
Genç Değişim Lisesi tercih standı kurdu  

Lüleburgaz Özel Genç Değişim Lisesi tarafından 2 Temmuz 2018 pazartesi günü Kongre Meydanı’na Lise Geçiş Sınavı(LGS) tercihleri için stant kuruldu. Ücretsiz danışmanlık hizmeti verilen stantta Genç Değişim Lisesi eğitmenleri tarafından Lüleburgaz’da liselere yerleşecek olan öğrencilere ve velilerine liselere girişte öncelikli olan kriterler, dikkat edilmesi gereken hususlar, Lüleburgaz’da ki devlet ve özel liselerin kontenjanları, ortaokuldan mezun olan öğrenci sayıları ve sınavla öğrenci alan liselerle ilgili genel bilgiler aktarılıyor. Lüleburgaz Özel Genç Değişim Lisesi Kurucusu ve Eğitim Koordinatörü Öner Özdilek konuyla ilgili yaptığı açıklamasında ‘’ Bu yıl ilk defa uygulanan LGS sınav sistemiyle ve yerel yerleştirme ile öğrenci alan okullarla ilgili öğrencilerimize bilgiler vermek ve yeni sınav sistemiyle ilgili oluşan kafa karışıklığını ortadan kaldırmak amacıyla bugün eğitmen ve danışman öğretmenlerimizle buradayız. Öğrencilerimize ücretsiz olarak danışmanlık hizmeti veriyoruz.’’ diye konuştu. Genç Değişim Lisesi eğitmenleri tarafından kurulan tercih standı 13 Temmuz’a kadar Kongre Meydanı’nda öğrencilere danışmanlık hizmeti verecek.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek