Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 28 Haziran 2018, Perşembe 09:38 tarihinde eklendi. 1571 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Emekli Başkan Yardımcısına müdürlük kıyağı

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’ın milletvekili aday adayı olmak için 26 Nisan 2018 Perşembe günü görevinden istifa etmesinin ardından Lüleburgaz Belediye Meclis 4 Mayıs 2018 Cuma günü Olağanüstü toplanarak CHP’li Belediye Meclis Üyesi Doktor Murat Gerenli’yi Lüleburgaz Belediye Başkanı seçmişti.
Emekli Başkan Yardımcısına müdürlük kıyağı  

Murat Gerenli Belediye Başkanı olduktan sonra Lüleburgazlılar, mevcut Belediye Başkan Yardımcıları Kevser Özkan, Rasim Arslan ve Necmi İnci’nin değişip değişmeyeceğini merak etmişti.

İddiaya göre Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, partiden yetkili isimlere “Şimdi istifa etmelerine gerek yok. Ancak parti 2019 yerel seçimlerinde CHP Lüleburgaz Belediye Başkan adayı olarak beni atarsa bende Lüleburgaz Belediye Başkanı seçilirsem, kendi ekibimle çalışmak istiyorum” dedi.

Bu söylentinin Lüleburgaz’da dolaşmasının ardından ve seçim gündemi ile bu konu tam unutulmuşken 26 Haziran 2018 Salı günü Lüleburgaz Belediyesi’nde bomba bir gelişme yaşandı.

Lüleburgaz Belediyesi Fen İşleri Müdürü iken yaklaşık 3 yıl önce belediye içinden Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı seçilen Necmi İnci’nin görevi değişti.

Daha önce Lüleburgaz Belediyesi’nde olmayan Muhtarlıklar Müdürlüğü Lüleburgaz Belediyesi Müdürlüklerine eklendi.

Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Necmi İnci Lüleburgaz Muhtarlıklar Müdürü oldu. Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Necmi İnci’nin yerinde ise Lüleburgaz Belediyesi Plan Proje Müdürü Gökhan Kaya seçildi.

Lüleburgaz Belediyesi’nde yapılan bu değişiklik; “Bu Necmi İnci nasıl bir personelmiş arkadaş ne Emin Halebak O’na kıyabildi, Ne yeni Başkan Murat Gerenli. Lüleburgaz Belediyesi Necmi İnci için Muhtarlık Müdürlüğü kurdu.  Tayyip Erdoğan’ın sır küpü Hakan Fidan’dı herhalde Halebak’ın sır küpü de Necmi İnci” dediler.

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek