Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 19 Haziran 2018, Salı 09:28 tarihinde eklendi. 944 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Ticaret Borsası’nda bayramlaşma yapıldı

Lüleburgaz Ticaret Borsası’nda Ramazan Bayramı’nın 3. Gününde bayramlaşma yapıldı.
Lüleburgaz Ticaret Borsası’nda bayramlaşma yapıldı  

Lüleburgaz Ticaret Borsası’nın Lüleburgaz Durak Mahallesi’nde bulunan yeni yerinde saat 14.30’da gerçekleştirilen bayramlaşma programına Lüleburgaz Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Var, Lüleburgaz Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yaşar Cihan, Lüleburgaz Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve ortakları katıldı.

Lüleburgaz Ticaret Borsası ortaklarına kendi ellerine bayram tatlısı ikram eden Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkanı Kenan Var; “En son 35 yıl önce borsa kendi arasında bayramlaşma yapmış. Şimdi bu gelenekleri tekrar canlandırmak istiyoruz. Bu yıl başlattık. Önümüzdeki yıl ve daha sonraki yıllarda da devam ettireceğiz” dedi.

Bilindiği gibi Lüleburgaz Ticaret Borsası iki hafta önce de yine Durak Mahallesi’nde bulunan yerinde bin kişilik iftar yemeği vermişti.

Haber Merkezi  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek