KÖYDES SEÇİMLERİ YAPILDI
Vali Ekici, cenaze törenine katıldı
Paranoya  Filmiinin Lüleburgaz çekimleri başladı
“AŞI OLMAYI İHMAL ETMEYİN”
Bu haber 11 Haziran 2018, Pazartesi 09:33 tarihinde eklendi. 1154 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Oscar Adayı Film Lüleburgaz’da

Lüleburgaz Sinema Topluluğu tüm dünyada büyük yankı uyandıran ancak kentimizde gösterilme şansı bulamayan nitelikli filmleri izleyici ile buluşturmaya devam ediyor.
Oscar Adayı Film Lüleburgaz’da  

2017 yılının en çok ses getiren yapımlarından biri olan, En İyi Yabancı Dilde Oscar Adayı, katıldığı Venedik, Palm Spring, Viyana, Valladolid gibi önemli festivallerden ödüllerle dönen The Insult (Hakaret) filmi 13 Haziran Çarşamba günü Lüleburgazlı sinemaseverlerin beğenisine sunulacak. Lübnanlı yönetmen Ziad Doueiri'nin yönettiği filmin konusu şöyle: "  Araba tamircisi olan Tony’nin eşi Shirine ile sade bir hayatları vardır. Mutlu çift doğacak çocukları için gün saymaktadır. Yaşadıkları sokakta uzun süreden beri altyapı çalışması yapılmaktadır. Lübnan’dan Filistin’e göç eden, çalışmalardan sorumlu şirketin ustabaşı olan Yasser, Tony’nin balkonundaki giderin akıttığını fark eder. Tony’nin evine gidip gideri tamir etmek isteyen Yasser, Tony’nin sert tavırlarıyla karşılaşınca gideri dışarıdan onarır. Yasser ve Tony’in tamirat yüzünden aralarında başlayan zıtlaşma giderek daha şiddetli bir hal alır ve ikili kavgaya tutuşur. Mesele mahkemeye taşınınca ikisi arasındaki sorun artık bir kamuoyu davasına döner."

Haber Merkezi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek