Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 09 Haziran 2018, Cumartesi 09:33 tarihinde eklendi. 1005 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özel öğrencilerin karne sevinci

Lüleburgaz Şehit Rüstem Resul Perçin Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu öğrencileri dün okulda düzenlenen törenle karnelerini aldılar.
Özel öğrencilerin karne sevinci  

2017-2018 Eğitim Öğretim yılının son ermesi nedeniyle 8 Haziran Cuma günü okulda karne töreni düzenlendi. Düzenlenen törende öğrenciler karnelerini Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Şube Müdürü Nevzat Ulus, Okul Müdürü Barbaros Görkem Şinikoğlu ve öğretmenlerinin elinden aldılar. Öğrenciler karnelerini almanın sevincini mutluluk çığlıkları atarak aileleriyle birlikte paylaştılar. İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, tüm öğrencilere iyi tatiller dileyip bir sonraki eğitim öğretim yılına kadar çok iyi dinlenmelerini söyledi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek