KATİL EV ARKADAŞI ÇIKTI
Gerenli,  CHP Kadın Kolları’yla buluştu
Pazar günü Zübeyde Hanım Parkı’nda çekim yapıldı
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
Bu haber 09 Haziran 2018, Cumartesi 09:27 tarihinde eklendi. 1754 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Genç Değişim Lisesi’nde Mezuniyet Coşkusu

Genç Değişim Lisesi, 2017-2018 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamlayan 69 öğrencinin mezuniyet törenini görkemli bir merasimle gerçekleştirdi.
Genç Değişim Lisesi’nde Mezuniyet Coşkusu  

 

 Green Aqua Park'ta gerçekleştirilen mezuniyet törenine öğrencilerin velileri ve yakınları katıldı.

 

Açılış konuşmasını Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerinden Erdem Kuzu ve Derya Kutlu yaparken, okul müdürü Halil İbrahim Perpelek yapmış olduğu konuşmada ''Sizler çok çalışıp büyük bir emek vererek bugün mezun oldunuz. Önünüzde üniversite sınavı var, bu sınavda üstün başarılar elde etmenizi temenni ediyor, bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum'” diyerek tüm öğrencilere başarılar diledi. 

 

 Okul müdürünün konuşmasının ardından sportif ve kültürel faaliyetlerde okulu temsil eden öğrencilere ödülleri verildi.

 

 Okul üçüncüsü Gamze Engin, okul ikincisi Ezgi Özgen ve okul birincisi Onatcan Sağlam'a öğretmenleri tarafından plaket takdim edildi.

 

Ardından okul birincisi Onatcan Sağlam yaş kütüğüne ismini çaktı ve 11. sınıf birincisine bayrak flama devir teslimi gerçekleştirdi.

 

Kütük çakmanın ardından öğrencilerin emek vererek hazırladıkları dans gösterileri yoğun ilgiyle izlendi ve öğrencilere mezuniyet anı belgeleri sınıf öğretmenleri tarafından verildi.

 

Mezuniyet töreni kep atma töreniyle birlikte coşkulu bir şekilde son buldu.

Haber Merkezi  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek