Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 29 Ekim 2012, Pazartesi 09:25 tarihinde eklendi. 785 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırkarelispor’dan Körfez çıkarması

Kırklarelispor deplasmanda Körfez Futbol Kulübü’nü 1-0 mağlup ederek, haftayı 3 puanla kapattı.
Kırkarelispor’dan Körfez çıkarması
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor ligin 8.haftasında deplasmanda Körfez Futbol Kulübü ile karşı karşıya geldi.
Maça iyi başlayan ve rakip kalede pozisyonlar bulan yeşil-beyazlı takım maçın 32.dakikasında Hasan Can’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Soyunma odasına bu skorla giden Kıklarelispor maçtan da 1-0 galip ayrılarak lider Kızılcahamamspor ile arasındaki puan farkını 3’e indirdi.
İlk deplasman galibiyetini alan Kırklarelispor’da büyük sevinç yaşanırken, teknik direktör Bilgin Erdem, “Deplasmanda kazandığımız için çok mutluyuz. Bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Ligde üst sıralarda kalmak adına mücadelemizi sürdüreceğiz. İyi bir takım olduğumuzu söylemiştim. Zamanla daha da iyi olacağız. Bize güvenenleri mahçup etmeyeceğiz” dedi.
Kırklarelispor aldığı bu 3 puanla puanını 13’e yükselterek maç fazlasıyla 3’üncü sıraya yükseldi. Ömer MUTLU
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek