Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 15 Mayıs 2018, Salı 09:17 tarihinde eklendi. 2448 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ertuğrul Köy Cumhuriyet Kadınlar Korusu’nun belgeseli çekiliyor

Lüleburgaz’a bağlı Ertuğrul Köyü’nde yaşayan kadınlar tarafından kurulan Ertuğrul Köy Cumhuriyet Kadınları Korosu’nun ünlü yönetmen Jale İncekol tarafından belgeseli çekiliyor.
Ertuğrul Köy Cumhuriyet Kadınlar Korusu’nun belgeseli çekiliyor  

Yaptıkları muhteşem performansla tüm Türkiye’de ses getiren, 65-80 yaş arasındaki kadınların yoğunlukta bulunduğu ve Emekli Müzik Öğretmeni Şükran Akdeniz yönetimindeki Ertuğrul Köy Cumhuriyet Kadınları Korosu’nun belgesel filmi çekiliyor. 14 Mayıs Pazartesi günü İstanbul Caddesinde başlayan çekimler Ertuğrul Köy Cumhuriyet Kadınları Korosu 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde yapılan yürüyüş etkinliği tekrar canlandırıldı. Belgesel filmi Kavak Yelleri, İffet ve Yağmurdan Kaçarken gibi birçok tanınmış projede yönetmenlik yapan Jale İncekol tarafından yapıldı. İncekol çekimleri yapılan belgesel filmin festivallere gönderileceğini de belirtti.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek