Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 10 Mayıs 2018, Perşembe 09:26 tarihinde eklendi. 3146 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

En genç milletvekili aday adayından gazetemize ziyaret

24 Haziran seçimleri öncesi siyasi partilerimizde aday belirleme çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, bugüne kadar müracaat eden milletvekili aday adayları arasında Kırklareli’nin en genç adayı Özge Altıntaş, geçtiğimiz gün gazetemizi ziyaret etti.
En genç milletvekili aday adayından gazetemize ziyaret  

Ak Parti Kırklareli Milletvekili aday adaylığına geçtiğimiz hafta müracaatını yaptığını kaydeden 24 yaşındaki hemşehrimiz Özge Altıntaş gazetemiz imtiyaz sahibi Murat Mahir Altan ile adaylığı konusunda bir süre sohbet etti.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk Gençliğine verdiği mesajdan cesaretlenerek, aday adayı olduğunu belirten Özge Altıntaş, “Kırklareli’de yaşayan genç arkadaşlarımızla yapacağız çok işler olacak” dedi.

ÖZGE ALTINTAŞ KİMDİR?

“8 Mart 1993 yılında Lüleburgaz’da dünyaya geldi. İlk, orta, lise öğrenimini Lüleburgaz’da tamamladı. Yükseköğrenimini Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde yaptı. Eğitim hayatının ardından aile şirketinin yönetiminin başına geçti. Lüleburgaz’da hizmet veren Özge Ambalaj firmasının tek sorumlusu oldu.

Lüleburgaz’ın Emirali Köyü kökenli Ak Parti kurucu yönetim kurulu üyelerinden Ahmet Altıntaş’ın kızı olan Özge Altıntaş; Ahmet-Yasemin Altıntaş Ailesi’nin 3 çocuğundan en büyüğü.”

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek