Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 09 Mayıs 2018, Çarşamba 09:33 tarihinde eklendi. 1175 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Saygun Ersin İl Genel Meclis Üyesi oldu

Lüleburgaz CHP İlçe Örgütünde ilçe başkan yardımcılığı, ilçe sekreterliği, il başkan yardımcılığı ve birçok sivil toplum örgütlerinde görevler alan Saygun Ersin, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel yönetimler seçiminde 4. sırada yer almıştı.
Saygun Ersin İl Genel Meclis Üyesi oldu  

24 Haziran 2018 seçimlerinde milletvekili aday adayı olan Bora Terzi’nin İl Genel Meclisinden istifasından sonra yerine seçilen Saygın Ersin Göreve başladı.

 Saygun Ersin 3 Mayıs Perşembe Günü saat 11.00’de Kırklareli İl Özel İdaresi, İl Genel Meclisi Toplantısında plan bütçe komisyonu, Aile Çocuk ve Engelliler Komisyonu, Turizm Komisyonu ve Göletler ve Su Ürünleri Komisyonu üyeliğine oy birliğiyle seçildi.

Haber Merkezi  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek