Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 03 Mayıs 2018, Perşembe 09:25 tarihinde eklendi. 1178 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bahar şarkıları seslendirildi

Lüleburgaz Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında Lüleburgaz Kültür ve Sanat Derneği 30 Nisan 2018 pazartesi günü ‘Bahar Şarkıları’ konseri verdi.
Bahar şarkıları seslendirildi  

Lüleburgaz Kültür ve Sanat Derneği tarafından 30 Nisan 2018 pazartesi akşamı saat 20.30’da Aşkıye Neşet Çal Sahnesinde ‘Bahar Şarkıları’ isimli Türk sanat müziği konseri verdi. Lüleburgaz Kültür ve Sanat Derneği Başkanı İnci Dalca’nın şefliğinde gerçekleşen konserde ‘ Bahar Olsa Çemenzar Olsa’, ‘Baharım İlk Aşkım’, ‘Baharı Beklerken Ömrüm Kış Oldu’, ‘Şimdi Bahara Erdim Gonca Gonca Gül Derdim’ gibi bahar şarkıları koro üyeleri tarafından seslendirildi. Lüleburgaz Kültür ve Sanat Derneği Korosu tarafından seslendirilen şarkılara Gül Güldaş kanun, Ümit Hoşgör keman, Mete Şentürk ud, Ahmet Gümüş klarnet, Sezai Türksever ney ve İsmail Toprak saz çalarak hayat verdi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek