Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 30 Nisan 2018, Pazartesi 09:30 tarihinde eklendi. 1451 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Mücadeleye katılmak bir görev haline gelmiştir”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda ilerleyenlerin makam ve yerini koruma düşüncesi olmadığını, “Söz konusu Vatandır” diyerek mücadeleye katılmanın görev haline geldiğini belirtti.
 “Mücadeleye katılmak bir görev haline gelmiştir”  

İlçe Başkanlığından istifası ile ilgili açıklamalarda bulunan Kaya “CHP Lüleburgaz ilçe başkanı olduğumuz 2 dönem boyunca Cumhuriyet Halk Partisinin yüzünü biraz daha halka, sokağa ve emeğe çevirme mücadelemiz, Lüleburgaz’da önemli başarılara ulaşmış ve halkın partisini yaratmak konusunda büyük aşamalar kaydetmiş bulunmaktayız.

Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde işçiden, emekçiden ve geniş halk kesimleri adına ve onlardan yana yürüttüğümüz mücadelemiz ise bu gün itibari ile yeni bir aşamaya ulaşmıştır.

Bugün ise OHAL altında 24 Haziran’da gerçekleşecek baskın seçim şartları içerisinde temsil ettiğimiz sınıfların mücadelesi aynı zamanda bir Vatan savunması mücadelesi haline gelmiştir. Ülkenin içerisinde bulunduğu bu şartlar altında Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda ilerleyen bizler için bulunduğumuz makamı ve yerimizi korumak düşüncesi kalmamış, SÖZ KONUSU VATANDIR, diyerek tüm makamlardan vazgeçerek mücadeleye katılmak bir görev haline gelmiştir.

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü olarak yapılan toplantılarda, Ülke tarihinin bu en kritik döneminde ve Cumhuriyetin oylatılmak istendiği bu seçimlerde görev almak Cumhuriyet ve Vatan savunması için fedakârlıkta bulunmamamız gerektiği kararlaştırılmıştır.  

Bu kararlar ışığı altında İlçe Yönetim Kurulumuzun, İlçe Başkanlarımızın, İl Yönetimimizin, İl Başkanımızın ve Genel Merkezimizin bilgisi dâhilinde bu mücadeleye katılmak için, üstümüze düşen fedakârlığı yapmak üzere 26 Nisan 2018 Perşembe Günü Lüleburgaz İlçe Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım.

İki dönem boyunca onurla ve gururla taşıdığım vatansever emekçi sınıfların şanlı bayrağını, aynı özveriyle taşıyacağına inandığım yönetim kurulu arkadaşlarıma emanet ederken onları bu mücadeleye omuz veren tüm yol ve dava arkadaşlarımla birlikte Cumhuriyet Halk Partisinin onurlu üyelerine ve Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz İlçe Örgütünü de  bugüne kadar Atasının yolundan hiç ayrılmamış aydın, çağdaş, vatansever Lüleburgaz halkına emanet ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.! Yaşasın Vatan! Yaşasın Cumhuriyet.! Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi.!” dedi.

Haber Merkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek