Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 27 Nisan 2018, Cuma 09:17 tarihinde eklendi. 1002 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İl Genel Meclisi Üyesi Bora Terzi istifa etti

Cumhuriyet Halk Parti (CHP) İl Genel Meclis Üyesi Bora Terzi, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla İl Genel Meclis Üyeliğinden istifa etti.
İl Genel Meclisi Üyesi Bora Terzi istifa etti  

Terzi açıklamasında “30 Mart 2014 tarihinde seçilmiş olduğum İl Genel Meclis Üyeliği görevimden 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan milletvekili seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekili aday adayı olmak için istifa etmiş bulunmaktayım. Öncelikle; bana Kırklareli İl Genel Meclis Üyeliği yapma şerefini bahşeden Cumhuriyet Halk Partisi Üyelerine ve seçmenlerimize, beraber görev yaptığım Meclis üyesi arkadaşlarıma, Kırklareli İl Özel İdaresi’nin birbirinden değerli personeline, Kırklareli İlimizin muhtarlarına, kendilerine hizmet etmek için çalıştığımız Kırklareli’mizin aydın ve çağdaş halkına saygı ve Şükran’larımı sunuyorum” dedi.

Haber Merkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek