Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 22 Ekim 2012, Pazartesi 09:21 tarihinde eklendi. 1156 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ön seçim olmalı

CHP Lüleburgaz Eski İlçe Başkanı Metin Zağra, gazetemize yaptığı açıklamada CHP’de yerel seçimler için için adayların ön seçimle belirlenmesi gerektiğini söyledi.
Ön seçim olmalı
artililerin yaptığı yemekli toplantıların da normal bir etkinlik olduğunu belirten Zağra şunları söyledi,
“Sizlere ayda bir de olsa siyasette gelişen bazı olayları anlatmak ihtiyacını duyuyorum. Mesela seçimler yaklaştıkça bazı siyasi manevralar gündeme geliyor. Bu sıralarda yönetim kurulu üyesi arkadaşlar da mahalle gezilerine, delegeleri ziyaretlere başladılar, bu güzel bir yaklaşımdır. Seçimlerde görev yapacak kişileri de şimdiden tespit ediyorlar yönetim kurulunu bir partili olarak tebrik ediyorum.
Arkadaşlar, kahve gezilerinden hariç, komisyonlar kurulup bayanların da mahalle gezilerine ev ziyaretleri yaparak katılması sağlanmalıdır, bu gibi yaklaşımlar partimize oy kazandırır, rakip partiler bunları hep yapıyor. Televizyon ve yazılı medyadan izlediğim kadarıyla nüfusu 100.000'i geçen ilçelerde merkez yoklaması ile aday belirleneceği söyleniyor. Bence bu yanlış bir uygulama olur. Çünkü, aldığım duyumlara göre Lüleburgaz'da 4 ile 5 aday çıkabilir, onun için demokrasi gereği ön seçim olması gerekir. Tabi bu benim şahsi kanaatim. Yetkililer nasıl olacağına karar verir. Bence, ön seçim delege ve partili üyelerle de olabilir. Tabi bu kararı genel merkezde, genel başkanımız verecektir, onların vereceği karara saygılıyız.
Bîr de son zamanlarda, bazı partili arkadaşların delegelerle yemek yiyip, içki içtiği söyleniyor. Onlar orada siyaset konuşuyorlar. Bu çok normal bir olaydır.
Değerli arkadaşlar, her pazartesi günü partimizde toplantı oluyor yönetim kurulu başkanımız CHP ve Türkiye siyaseti hakkında bilgiler aktarıyor, fikir beyan etmek isteyen herkese söz hakkı veriliyor. Konuşmak isteyen partili arkadaşlarımız söz isteyip her konuda konuşabilir. Bu partimiz için çok faydalı bir yaklaşımdır.
Kıymetli CHP'liler biliyorsunuz ki pek yakında yerel seçimler olacak, bu yarışa çok çok iyi hazırlanmamız gerekiyor. Çünkü, iktidar partisi de çok hızlı hazırlanıyor. Onun için birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor.
Biliyorsunuz nüfusu 2000 az olan beldeler yerel seçimlere katılmayacak. Onun için iç çekişmeleri bırakıp birlik beraberlik içerisinde seçimlere girmemiz gerekiyor.
Lüleburgaz'da partimizin göstereceği aday kim olursa olsun seçimi alacağımıza inanıyor ve güveniyorum satırlarıma son verirken, tüm Lüleburgaz halkına saygı ve selamlarımı sunarım” dedi
Ertan BAYER .
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek