KATİL EV ARKADAŞI ÇIKTI
Gerenli,  CHP Kadın Kolları’yla buluştu
Pazar günü Zübeyde Hanım Parkı’nda çekim yapıldı
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
Bu haber 23 Nisan 2018, Pazartesi 10:54 tarihinde eklendi. 703 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

27. Çocuk Şenliği Ateşi Yakıldı

Lüleburgaz Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında bu yıl 27. düzenlenen Çocuk Şenliği, Kongre Meydanı’nda yakılan ateşle başladı.
27. Çocuk Şenliği Ateşi Yakıldı  

Kongre Meydanı’nda ki etkinlikler Lüleburgaz Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Eylül Naz Uğun’un yaptığı konuşmayla başladı. Daha sonra Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’ın konuşmasıyla devam etti. Başkan Halebak ‘’ 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramının 97. Yılında belediyemizin düzenlediği 27. Çocuk şenliğini açmak için birlikteyiz. Önce çocuk meclisime teşekkür ederim. Bu etkinlikler onların fikirleriyle oluşuyor. Lüleburgaz halkına, emek veren herkese ama en çok Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkürlerimi bir borç biliyorum’’ dedi.

Lüleburgaz Belediyesi tarafından bu yıl 27.düzenlenen Çocuk Şenliği etkinlikleri kapsamında daha sonra şenlik meşalesi yakıldı. Dostluk, kardeşlik ve barış halaylarının çekilmesinin ve halk oyunları ekiplerinin gösterilerinin ardından açılış etkinlikleri sona erdi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek