Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 20 Nisan 2018, Cuma 09:27 tarihinde eklendi. 684 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

E-Ticaret Zirvesi düzenlenecek

Lüleburgaz Belediyesi ve İdeasoft’un işbirliğiyle Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisnde(LYKA) Lüleburgaz E-Ticaret Zirvesi gerçekleştirilecek.
E-Ticaret Zirvesi düzenlenecek  

İnovasyon ve Tasarım Yılı etkinlikleri kapsamında Lüleburgaz Belediyesi ve İdeasoft’un ortaklığıyla 3 Mayıs 2018 Perşembe günü Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde(LYKA) Lüleburgaz E-Ticaret Farkındalık Zirvesi gerçekleştirilecek. Düzenlenecek olan E-Ticaret Farkındalık Zirvesinde her geçen yıl büyüyen e-ticaret pazarıyla ilgili merak edilenler sektörün önde gelen profesyonelleri tarafından cevaplanacak. Düzenlenecek etkinlikte konuşmacılar tarafından katılımcılara e-ticaretin yazılım, ödeme sistemleri ve internet reklamı olmak üzere 3 ana başlığı anlatılacak. Düzenlenecek olan zirvede katılımcılar e-ticaret pazarı, geleceği ve bu pazarda başarının sırları üzerine bilgilendirilecek.

Buğra KAYA

 

                                                                                                                        

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek