Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 18 Nisan 2018, Çarşamba 09:29 tarihinde eklendi. 1311 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Balkan İzleri Konseri” coşkuyla izlendi

Lüleburgazlı müzikseverler 14 Nisan 2018 Cumartesi günü Arcadia Ajans tarafından düzenlenen ‘Balkan İzleri’ konseriyle keyifli bir Balkan gecesi yaşadı.
 “Balkan İzleri Konseri” coşkuyla izlendi  

Arcadia Ajans tarafından Aşkiye Neşet Çal Sahnesinde gerçekleştirilen konserde gecenin sunuculuğunu Sara Kaplan yaptı. Gecede Neslihan Mert Toprakkıran, Pınar Yurdatapan Aydemir ve Duygu Başkan Üstünel vokal olarak görev alırken; Ceyhun Aydemir ve Serhat Toprakkıran bağlamayla, Ersin Üstün akordeon, Kamil Molla bas gitarıyla onlara eşlik ederek salonu dolduran Lüleburgazlılara keyifli bir gece yaşattı. Ritimde ise Görkem Şişko görev aldı. Konserde seslendirilen Umurca Türküsü gibi Balkan ezgileri taşıyan eserler beğeni topladı. Düzenlenen etkinliğe Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ta katılım gösterip türkülere eşlik etti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek