Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 14 Nisan 2018, Cumartesi 09:37 tarihinde eklendi. 1001 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özel Sporcuların Madalya Sevinci

Lüleburgaz’da düzenlenen Dilek Sabancı Karma Futbol Projesi Ulusal Turnuvası, düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.
Özel Sporcuların Madalya Sevinci  

Lüleburgaz Kaymakamlığı ve Lüleburgaz Belediyesi’nin desteği ile Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde(LYFA) düzenlenen Özel Olimpiyatlar Türkiye, Dilek Sabancı Karma Futbol Projesi Ulusal Turnuvası 13 Nisan 2018 Cuma günü LYFA Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ödül töreniyle sona erdi. Özel eğitim gereksinimi olan bireyleri yaşıtlarıyla kaynaştırıp topluma kazandırmayı amaçlayan Özel Olimpiyatlar Türkiye Dilek Sabancı Karma Futbol Projesi Ulusal Turnuvası Bursa, Kayseri, Kırklareli, Manisa, İzmir, Balıkesir, Erzincan, Kastamonu, Kocaeli, Macaristan ve KKTC’den katılan 16-25 yaş arasındaki 140 özel sporcunun ve oluşturdukları takımların mücadelesiyle tamamlandı.

 

Tören Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cihan Erdem, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç ve tribünleri dolduran özel sporcuların katılımıyla gerçekleşti.  Ödül töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende ilk konuşmayı Belediye başkanı Emin Halebak yaptı. Halebak yaptığı konuşmasında ‘’ Özel sporcularımızı yaşıtlarıyla kaynaştırmak için düzenlenen turnuvada 3 gün boyunca onları şehrimizde ağırladık. Bundan dolayı çok mutluyuz. Tekrarını da gerçekleştirmek istiyoruz’’ dedi. Daha sonra Kaymakam Mustafa Kaya ‘’Turnuvadan büyük keyif aldık. Turnuva amacına ulaştı. Özel öğrencilerimizi çok seviyoruz. Turnuvaya katkı sağlayan herkese ve her kuruma ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım.’’ Diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Özel Sporcular daha sonra AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin’in elinden kupa ve madalyalarını alarak büyük sevinç yaşadılar. Dilek Sabancı Karma Futbol Projesi Ulusal Turnuvası A Grubu’nda birinci İzmir Ödemiş, ikinci Kocaeli Gebze, üçüncü Macaristan ve dördüncü Erzincan, B Grubu’nda birinci Balıkesir Bigadiç, ikinci Balıkesir Edremit, üçüncü Edirne ve dördüncü Kastamonu, C Grubu’nda birinci Lüleburgaz A Takımı, ikinci Manisa ve üçüncü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Lefkoşa, D Grubu’nda birinci İzmir Narlıdere, ikinci Kayseri ve üçüncü Lüleburgaz B Takımı oldu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek