Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 09 Nisan 2018, Pazartesi 09:26 tarihinde eklendi. 1386 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazlılar Meral Akşener’i karşılamak için Alpullu’da

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı ve Lüleburgaz Halkı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ’i karşılamak için Alpullu’ya hareket etti.
Lüleburgazlılar Meral Akşener’i karşılamak için Alpullu’da  

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı ve Lüleburgaz Halkı, 7 Nisan 2018 cumartesi günü 11.30’da aralarında Alpullu Şeker Fabrikası’nın da bulunduğu 14 şeker fabrikasının özelleştirme kararını protesto etmek ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katıldığı mitinge gitmek üzere Alpullu’ya hareket etti. Lüleburgaz Eski Hükümet Konağı’nda sabah saatlerinde toplanmaya başlayan Lüleburgazlılar, İYİ Parti İlçe Teşkilatı öncülüğünde 4 otobüs ve onlarca şahsi araç ile saat 11.30’da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in şeker fabrikalarıyla ilgili yaptığı konuşmayı dinlemek, şeker mitingine katılmak ve Alpullu Şeker Fabrikası’nın satışını protesto etmek için Alpullu’ya gittiler.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek