Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 23 Mart 2018, Cuma 09:15 tarihinde eklendi. 1554 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kentspor’dan tepki; “Yazıklar olsun”

Lüleburgaz Kent Spor Kulübü Başkanı Mustafa Aksu, iki hafta önce Lüleburgaz İstasyon Sahası’nda Vizespor’la oynadıkları maçın Vizespor taraftarlarının sahaya bira şişesi attığından dolayı tatil edildiğini ancak Kent Spor’a da seyircisi oynama cezası verildiğini belirterek karara tepki gösterdi.
Kentspor’dan tepki; “Yazıklar olsun”  

Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı (ASKF) Başkanı Hasan Başdemir,  Kırklareli Futbol İl Temsilcisi Cefer Yüce ve Kırklareli İl Hakem Kurulu Başkanı Haluk Demirelli’yi haksız ve taraflı tutum göstermekle suçlayan Başkan Aksu ““İki hafta önce Lüleburgaz İstasyon Sentetik Sahası’nda oynanan Kentspor-Vizespor maçında Vize seyircisinin sahaya bira şişeleri atması sonucu maçın hakemi Kentspor 1-0 galipken maçı durdurup soyunma odasına gitmiştir. 20 dakikaya yakın bekledikten sonra aldıkları talimatla maçı oynatmışlardır.  Geçen yıl Kırklareli’nde oynanan Kavaklı-Emirspor maçında da aynı olay olmuş, maç oynanmamış, korkmuşlardır.  Çünkü Kavaklıspor Başkanı AKP’lidir. Kavaklıspor’u 1-0 galip ilan etmişlerdir.  Bu yönetim futbola siyaset sokmuştur. Kentspor-Vizespor maçında olayları çıkaran Vizespor taraftarı olmasına rağmen Kentspor’a da ceza verilmiştir.  Bize gelen bilgilendirmede maçı seyircisiz oynatma kararı aldıklarını bildirmişlerdir. Kentspor’a karşı izlenen bu tutum yalnız Kentspor’a değil, Lüleburgaz ve çevresindeki takımlara karşı da uygulanan bir tutumdur. Seçimle gelen Hasan Başdemir’in ve O’nun atamasıyla göreve gelen Cafer Yüce’nin keyfi yönetimini Allah’a havale ediyorum. Yazılar olsun. Oynanacak olan maçın neticesi benim için önemli değildir. Kırklareli’nde Amatör Spor bu yönetim sayesinde bitmiştir.  Koltuklarında kalmak için bazı kulüplere gösterdikleri toleranslar önümüzdeki sezon görülecektir. 3 Sezon önce Kentspor, şampiyonluğa oynarken, Düğüncübaşıspor maçında 65. Dakikada maç 1-1 iken olay çıkmış iki takım da hükmen yenik sayılmıştır. Bu yönetimin yaptığı bu yanlış karar da unutulmamıştır.”

 

Bilindiği gibi Kırklareli 1. Amatör Futbol Ligi A Grubu’nda mücadele eden Vizespor ile Lüleburgaz Kentspor 25 Mart 2018 Pazar günü saat 12.30’da Kırklareli Vali Mustafa Yaman Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Maçı kazanan Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi’ne yükselecek.

Haber Merkezi  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek