Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 17 Mart 2018, Cumartesi 09:32 tarihinde eklendi. 775 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

‘Biriz, Beraberiz’ projesi başlıyor

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından liselerarasında yapılan spor müsabakalarında öğrencilerin rekabet sınırlarını aşması nedeniyle ‘Biriz, Beraberiz’ projesi başlatılacak.
‘Biriz, Beraberiz’ projesi başlıyor  

Lüleburgaz İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü tarafından liselerarasında yapılan spor müsabakalarında öğrencilerin rekabet sınırlarını aşması ve maçlarda yaşanan tatsızlıklar nedeniyle ‘Biriz, Beraberiz’ projesi düzenlenecek.  Öğrencilerin kaynaşması için düzenlenen proje Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Lüleburgaz’da bulunan tüm liselerin ve TEMA Vakfı’nın ortaklığıyla 19 Mart-8 Haziran 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. Proje İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları Gökay Buğut, Yasemin Özden ve Fatma Serdal’ın çalışmaları sonucu ortaya çıktı. Projeye 13 Devlet lisesi ve 4 özel lise olmak üzere 17 lise katılım gösterecek. Proje kapsamında öğrenciler fidan dikimi, bisiklet turu, doğa ve gençlik yürüyüşü ve Barış Manço şarkılarının seslendirilmesi etkinliğinde buluşacak. Öğrencilerin kaynaşması için organize edilen proje 4 etkinlikten oluşacak. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen projede ilk etkinlikte öğrenciler 21 Mart’ta Eskitaşlı köyünde TEMA Vakfıyla birlikte ‘Birlikte Yeşertelim’ projesinde buluşup fidan dikecekler. Nisan ayında ise yaklaşık 200 öğrencinin katılımıyla okullar bölgesinden İstasyon Fidanlığına ’Beraber Sürelim’ adıyla bisiklet sürülecek. Öğrenciler Nisan ayında Kurudere-Dupnisa arasında ‘Beraber Yürüyelim’ adıyla doğa yürüyüşü gerçekleştirecek. Öğrenciler son olarak ‘Beraber Söyleyelim’ ismiyle Mayıs ayında 54 öğrenciden oluşan koroyla Barış Manço’nun 21 şarkısından oluşan bir konser verecek.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek