KÖYDES SEÇİMLERİ YAPILDI
Vali Ekici, cenaze törenine katıldı
Paranoya  Filmiinin Lüleburgaz çekimleri başladı
“AŞI OLMAYI İHMAL ETMEYİN”
Bu haber 15 Mart 2018, Perşembe 09:17 tarihinde eklendi. 1416 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Medikent Ailesi Tıp Bayramı'nı Kutladı

14 Mart Tıp Bayramı Lüleburgaz Medikent Hastanesi’nde doktorlar için düzenlenen pasta ikramı ve çiğköfte partisi ile kutlandı.
Medikent Ailesi Tıp Bayramı'nı Kutladı  

Organizasyona Medikent Hastanesi Medikal Direktörü ve Başhekim Op.Dr.Turgay Yücel, Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ferhat Gega, Medikal Direktör yardımcısı Op. Dr.Teoman Durukan, İşletme Direktörü Dr. İlyas Aslan, Medikent Hastanesi Yönetim Kurulu Üyeleri’nden Uzm. Dr. Ferdanes Mutlu, Op. Dr. Serpil Durukan  ve tüm hastane hekimleri katıldı.  Hastane hekimlerine, Yönetim Kurulu tarafından çiçek takdimiyle başlayan tören,  pasta ikramı ve çiğköfte partisi ile devam etti.

Medikent Hastanesi Medikal Direktörü ve Başhekim Op.Dr.Turgay Yücel, hastane hekimleriyle 14 Mart Tıp Bayramı ile ilgili bilgilerini paylaştı. Pasta ikramının tıbbın iyi taraflarını, ikram edilen çiğköftenin ise ironik olarak tıbbın acı taraflarını ifade ettiğini belirten Yücel "Sağlık hizmetlerinin her alanında fedakarca çalışan başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim." dedi.

Haber Merkezi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek