Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 10 Mart 2018, Cumartesi 09:25 tarihinde eklendi. 909 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Turabi Kayan, Kırklareli’ne yapılan yatırımları sordu

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, TBMM’ye verdiği yazılı soru önergesinde Kırklareli’ne yapılan yatırımları sordu.
 Turabi Kayan, Kırklareli’ne yapılan yatırımları sordu  

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan’ın verdiği soru önergesi şöyle; “2002-2017 yılları arasında Bakanlığınızca Kırklareli İline yaptığınız yatırımlar nelerdir ve yapılan bu yatırımların toplam ödenek tutarı ne kadardır? Bu tutarın aynı dönemde Bakanlığınızın Ülke genelinde yaptığı toplam yatırım tutarı içindeki payı ne kadardır ? 2002-2017 yılları arasında Kırklareli İlinde yapılan yatırımların İlçelere göre dağılımı nasıldır ? Kırklareli İli için Bakanlığınızca yatırım programına alınmış olup da uygulanmayan projeler var mıdır, var ise; uygulama safhasına geçmeyen projelerin uygulanmama gerekçeleri nelerdir ? Bakanlığınızca; anılan dönemde Kırklareli İli sınırları içinde hangi niteliklerde, kaç kilometre karayolu yapılmıştır, bu yolların İlçelere göre dağılımı nasıldır ? Bakanlığınızca; 2018 yılı Kırklareli İli yatırım programında ne tür yatırımlar yer almaktadır ve bu yatırımlar için toplam ne kadar ödenek ayrılmıştır ?

Haber Merkezi  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek