Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 23 Şubat 2018, Cuma 09:36 tarihinde eklendi. 1784 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MEDİKENT’te ÇOCUK CERRAHİ KLİNİĞİ AÇILDI!

Özel Medikent Hastanesi, Çocuk Cerrahisi Kliniğini hizmete açtı. Çocuk Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Süleyman Ayvaz’ı Şubat ayı itibariyle kadrosuna dahil etti.
MEDİKENT’te ÇOCUK CERRAHİ KLİNİĞİ AÇILDI!  

Bebeklik döneminden ergenlik dönemine kadar (0-17) yaş çocukla ilgili tüm cerrahi işlemlerle uğraşan bölüm,  çocukta doğumdan önce bilinen veya doğum sonrası ortaya çıkmış olan yeni doğan anomalilerinin düzeltilmesi, takibi ve ameliyatları yapabiliyor.

 Medikent Hastanesi’nden yapılan açıklamada Çocuk Cerrahisinin çocuk için en konforlu, ağrısız ve onun psikolojik gelişimine zarar vermeyecek şekilde çalışması gerektiği vurgulanırken, “Çocuklar, hiçbir zaman erişkinlerin küçültülmüş bir hali değildir. Çocukluk çağının kendine has fizyolojisi ve hastalıkları vardır. Çocukluk çağında görülen hastalıklar, dönemlere göre farklı özellikler göstermektedir. Bu hastalıkların tanı ve tedavisi çocuğun gelişimi, fizyolojisi ve psikolojisi göz önüne alınarak yapılmalıdır. Cerrahi yaklaşım gerektiren hastalıklar ise ilgili konulara özgü tanı ve tedavi yöntemlerini belirleyen ve uygulayan Çocuk Cerrahları tarafından değerlendirilmeli ve gerçekleştirilmelidir.

Çocukluk çağında yapılan bir cerrahi müdehalenin sonuçlarını, hastalar bir ömür boyu üzerlerinde taşırlar. Bu yüzden tüm bu müdehaleler; uzun ve meşekkatli bir eğitimden geçen, en disiplinli ve en modern tedavi tekniklerini öğrenen, insiyatif alıp çok kısa bir sürede en ideal tedaviyi uygulayabilen iyi yetişmiş Çocuk Cerrahları tarafından yapılmalıdır.” denildi.

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek