Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 23 Şubat 2018, Cuma 09:35 tarihinde eklendi. 973 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Alpullu Şeker Fabrikası için eylemde buluşuyor

Alpullu Şeker Fabrikası’nın satılmasına karşı çıkan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne Örgütleri 23 Şubat Cuma günü (bugün) saat 11.00’de Alpullu Şeker Fabrikası önünde toplanacak.
CHP Alpullu Şeker Fabrikası için eylemde buluşuyor  

Türkiye’nin ilk şeker fabrikası olan Alpullu Şeker Fabrika’nın özelleştirilmesini engellemek amacıyla Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne Milletvekilleri, Belediye Başkanları, İl ve İlçe Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve CHP’nin Trakya’daki tüm örgütleri bugün saat 11’de Alpullu Şeker Fabrikası önünde bir toplantı gerçekleştirecek. Yapılacak eyleme CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, CHP Kırklareli İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, CHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Gürcan Saatçi, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya da katılacak. Eyleme halktan da katılım sağlanması bekleniyor.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek