KATİL EV ARKADAŞI ÇIKTI
Gerenli,  CHP Kadın Kolları’yla buluştu
Pazar günü Zübeyde Hanım Parkı’nda çekim yapıldı
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
Bu haber 23 Şubat 2018, Cuma 09:32 tarihinde eklendi. 1010 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gürsel Güney adaylığını erken açıkladı

Lüleburgaz Hürriyet Mahallesi Muhtarı Gürsel Güney 2019’da yapılacak yerel seçimlere şimdiden muhtar aday adayı olduğunu açıkladı.
Gürsel Güney adaylığını erken açıkladı  

2014 yılından beri Hürriyet Mahallesi muhtarı olarak görev yapan Gürsel Güney 2019’da yapılacak yerel seçimlerde de bu göreve tekrar talip olmak istediğini söyledi. Göreve geldiği tarihten itibaren her zaman hiçbir ayrım yapmadan mahallenin ve mahalle sakinlerinin sorunlarına çözüm getirmeye, yanlarında olmaya gayret ettiğini söyleyen Muhtar Güney ‘’ Yine sizlerin izniyle vermiş olduğunuz bu göreve devam etmek ve talip olmak, güveninizi tazelemek istiyorum. Hep birlikte yaşadığımız bu güzel mahallemizin sadece birer sakini değil, aynı zamanda sahibi olalım. Hep beraber el ele vererek geleceğimize sahip çıkalım. Kaymakamlık, belediye ve tüm kurumlar ile işbirliği içerisinde çalışarak Hürriyet Mahallesi sakinlerinin temsilcisi ve sesi olmaya devam edeceğim. Bu nedenle 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde muhtar aday adaylığımı açıklıyorum.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek