Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 19 Şubat 2018, Pazartesi 09:23 tarihinde eklendi. 1107 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TEMA ile Kocasinan elele fidan dikti

TEMA Vakfı Lüleburgaz Örgütü, fidan dikim etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor.
TEMA ile Kocasinan elele fidan dikti

TEMA Vakfı Lüleburgaz Sorumlusu Vicdan Aladağ, Kocasinan İlkokulu  4/D Sınıfı öğrenci, öğretmen ve velileri ile birlikte Eskitaşlı Köyünde fidan dikim etkinliği düzenlediklerini belirtti.  Etkinliğe 27 öğrenci , 7 veli ve TEMA Gönüllüleri katıldı. Etkinlik kapsamında badem ağaçlandırma sahasının kenarına “ Rüzgar Perdesi” oluşturmak amacı ile 27 adet Yalancı Servi, 27 adet Mavi Servi olmak üzere toplam 54 adet fidan dikildi.

Aladağ “Etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen başta Okul Müdürü Ziynet  Yaman Özatar olmak üzere, İdareci  Sebahattin Aydoğdu’ya, Öğretmen  Vedat Başgedik’e, çukurların açılması ve fidanların dikilmesine katkı veren  Muhtar Selami Tezcan’a, TEMA Vakfının  emektar ve fedakar gönüllülerinden Resul Çokan, Ahmet Tangül ve Mustafa Remzi Gökmen’e, tüm öğrenci ve velilerine teşekkürü borç bilirim” dedi.

Gökhan KAN

                                                                                       

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek