Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 16 Şubat 2018, Cuma 09:48 tarihinde eklendi. 1103 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Zingat emlakçılarla kahvaltıda buluştu

Türkiye’nin büyüyen emlak ilan sitesi “Zingat” tarafından Lüleburgaz’daki Emlakçılara tanışma ve kaynaşma kahvaltısı verildi.
Zingat emlakçılarla kahvaltıda buluştu

Lüleburgaz Mevlana Pastanesi’nde 15 Şubat Perşembe günü saat 10.00’da Zingat tarafından tanışma ve kaynaşma kahvaltı düzenlendi. Toplantıya Zingat Batı Marmara Bölge Müdürü Mehmet Sarıkaş, Zingat Marmara Bölgesi Portföy Yöneticisi Koray Özben, Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı İlhan Kurt, Lüleburgaz Şube Başkanı Erkan Esen ve Lüleburgaz’da bulunan Emlakçılar katıldı.

Kahvaltının ardından Zingat Emlak İlan Sitesi hakkında bilgilendirmelerde bulunan Zingat Batı Marmara Bölge Müdürü Mehmet Sarıkaş, Doğuş Holding ve Reidin ortaklaşa oluşturduğu bir emlak ilan sitesi olduğunu belirterek, “Ocak 2015 yılında faaliyete geçen Zingat 2016’nın Ekim ayından itibaren dünya’da 48 ülkede hizmet vermeye başladı. 3 ay içerisinde ise Arap Yarımadasında bulunan 7 körfez ülkesinde hizmet vermeye başlayacak. Ayrıca Birleşik Arap Emirliklerinin en büyük gayrimenkul sitesi olan propertyfinder ile iş ortaklığımız bulunuyor. Kurumsal firmalar dışında bireysel ilanları bünyemizde bulundurmuyoruz. Müşterilerimiz bizi Zingat’ın arkasında bulunan Doğuş Holding olması nedeniyle tercih ediyor. Zingat’ın internetteki trafik döngüsü 8 milyonun üzerine çıkmış bulunuyor. 9 bin’in üzerinde kayıtlı emlakçımız var. Kırklareli genelinde şuana kadar 40 adet emlakçı ile işbirliği içerisindeyiz. Zingat içerisinde 280 bin ilan adeti bulunduran bir sitedir. Google ile partnerlik anlaşması yaptık. Bu anlaşmamızda Google, Zingat’a bir kere giren müşterinin ihtiyacı olan şehirlerdeki ilanları reklam olarak karşısına çıkaracak.” dedi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek