Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 06 Şubat 2018, Salı 09:32 tarihinde eklendi. 928 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Emrah Arslan Yüksek Disiplin Kurulu’na seçildi

CHP 36. Olağan Kurultayı’na CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinden Trakya’nın ortak adayı olan Lüleburgazlı Avukat Emrah Arslan 444 oy alarak CHP Genel Merkezi Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliğine seçildi.
Emrah Arslan Yüksek Disiplin Kurulu’na seçildi

Emrah Arslan, 7 Ocak 2018 tarihinde yapılan seçimle İl Başkanlığı Disiplin Kurulu’na seçilmiş 9 Ocak’ta yapılan toplantıda da CHP Kırklareli İl Disiplin Kurulu Başkanlığı’na seçilmişti.

Emrah Arslan sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; “CHP 36. Adalet ve Cesaret Kurultayında (resmi olmayan sonuçlara göre) 444 geçerli oy alarak 11.sıradan CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliğine seçilmiş bulunmaktayım. Bu seçim sürecinde yanımda olan ve ortak adaylığım için önerge veren başta CHP Kırklareli İl Başkanım Tayfun Okan Çobancık, Edirne İl Başkanım Fevzi Pekcanlı, Tekirdağ İl Başkanım Recep Ökten’e, varlıkları ve destekleri ile güç veren Kırklareli Belediye Başkanım Mehmet Siyam Kesimoğlu ve Edirne Belediye Başkanım Recep Gürkan’a, Kırklareli Milletvekillerimiz sayın Vecdi Gündoğdu ile sayın Turabi Kayan’a, Lüleburgaz İlçe Başkanım Özgür Kaya’ya, oyları ile bana sahip çıkıp bu onurlu görevi tarafıma layık gören tüm delegelerimize ve seçim çalışmalarımda beni hiç yalnız bırakmayan, ismini sayamadığım tüm çalışma arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim.” Dedi

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek