Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 06 Şubat 2018, Salı 09:31 tarihinde eklendi. 1397 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gıda Maddeleri Odası Başkanı İlhan Karaca güven tazeledi

Lüleburgaz Gıda Maddeleri Sanatkârları Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu 4 Şubat Pazar günü gerçekleştirildi. Mevcut Başkan İlhan Karaca tek liste girdiği seçimde güven tazeledi.
Gıda Maddeleri Odası Başkanı İlhan Karaca güven tazeledi

Prof. Dr. Necdet Tekin Gençlik Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilen Olağan Genel Kurula AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Lüleburgaz Gıda Maddeleri Oda üyeleri ve diğer odaların Başkanları katıldı. Genel Kurulda Divan Başkanı Ali Fuat Şeker, Divan Başkan Vekili Fahri Özkan, Katip Üyeler Ahmet Yılmazoğlu, Beyhan Şen, Yılmaz Sacalı olarak belirlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşan Lüleburgaz Gıda Maddeleri Sanatkârları Esnaf Odası Başkan Adayı İlhan Karaca, “Sayın değerli üyelerimiz hepimizin bildiği üzere 2014 yılının Şubat ayonda sizlerin değerli oyları ile bu göreve getirildik. Bu tarihten itibaren yönetim kurulu olarak siz değerli üyelerimize elimizden gelen her türlü çabayı göstererek sizlerin bizlere verdiği yetki ile 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkârları kanun çerçevesinde hizmet vermeye devam ettik.

 

Göreve geldiğimiz ilk günden beri yönetim olarak sürekli Odamıza bir şeyler kazandırmak için çalıştık. Modern çağın yeniliklerini kullanarak sizlere en süratli şekilde hizmet sunduk. Görevde bulunduğumuz süre içerisinde odamızın tüm üyeleri ile iyi ilişkiler içerisinde bulunduk, gücümüz yettiği nispette her konuda kendilerine yardımcı olmaya çalıştık. Yeni çıkan kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde sizleri mağdur olmamanız için her konuda bilgilendirdik. Başkanlığımda yönetim kurulumla, genel sekreterimle, muhasebe personelimle beraber sizlere layık olmaya ve kaliteli hizmetler sınmaya çalıştık. Bundan da mutluyuz, gururluyuz. Bu dönemde başarıyla yürüttüğümüz hizmetlerimize yeni dönemde de yenilerini ekleyerek, siz değerli üyelerimizin desteği ile tüm bilgi ve enerjimizi harcayacağımızı bilmenizi istiyoruz.” dedi.

Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporlarının okunmasının ardından gelir gider bilanço hesapları okunup oylandı ve kabul edildi. Hiçbir oda seçimini kaçırmayan AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, konuşma yaptı. Vekil Minsolmaz yaptığı konuşmada, Odaların ülke ve esnaf için önemli olduğunu belirtti. Ülke gündemi ve Afrin Operasyonu hakkında da konuşan Minsolmaz, şehitleri için Allahtan rahmet dileyerek saygıyla andı.

Gündem maddelerinin ardından üyeler sandığa giderek oylarını kullandılar. Mevcut Başkan İlhan Karaca, 90 oda üyesinin oy kullandığı seçimde 90 oy alarak yeniden başkanlık görevine seçildi. Seçim sonrasında Başkan Karaca’nın yönetimi ise şu şekilde oluştu;

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Fatih Çolakoğlu, Mustafa Sacalı, Tanzer Koç, Ahmet Yücel Kahya, Bilgin Organ ve Can Mahir Sönmez oldu.

Denetim Kurulu Asil Üyeler ise; Serhat Karalom, Sezgin Kutluer ve Hasan Topaloğlu oldu.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek