Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 06 Şubat 2018, Salı 09:30 tarihinde eklendi. 1168 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de gündem Genel Başkanlık seçimleri oldu

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı tarafından haftalık halk toplantısı 5 Şubat Pazartesi günü saat 12.30’da gerçekleştirildi.
CHP’de gündem Genel Başkanlık seçimleri oldu

Başkan Yardımcısı Bülent Metin’in başkanlığında yapılan toplantının gündemi CHP 36. Adalet ve Cesaret Kurultayı oldu. Metin 790 oy alıp yeniden seçilen Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasında olduklarını söyledi. CHP Yüksek Disiplin Kuruluna seçilen Emrah Arslan’a başarılar diledi.

Metin  “Şuanda kesinleşmemesine rağmen 23 kişi parti meclisine girmiş bulunuyor. Bölgemizden de Tekirdağ Milletvekilimiz Faik Öztrak resmi olmayan sonuçlara göre parti meclisinde olacak. Aynı zamanda Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne illerini temsilen Lüleburgaz İlçe Örgütünün İl Disiplin Kurulu üyesi Emrah Arslan gururumuz oldu. 444 oy alarak Yüksek Disiplin Kuruluna seçildi. Her ne kadar televizyonlarda ve gazetelerde Genel Kurula gölge düşürülmeye çalışılsa da öyle değil. Ufak tefek bazı tatsızlıklar oldu fakat demokrasinin gereği olan sandığı ve seçme seçilme hakkını uygulayan parti olduk. AKP ve yandaş medyanın bu şekilde yayın yapması bize tuhaf gelmedi. Keşke kendileri de beğenmedikleri kurultayımız gibi bir şey yapabilseler.” dedi.

Metin hafta sonunda yapılan Gıda Maddeleri Sanatkârları Esnaf Odası seçimlerinde tekrar başkan seçilerek güven tazeleyen İlhan Karaca’yı,  Atatürkçü Düşünce Derneğinde yeni seçilen Yönetim Kurulu’nu ve Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Dr. Bülent Önder’e görevlerinde başarılar diledi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek