Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 22 Ocak 2018, Pazartesi 09:16 tarihinde eklendi. 1298 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dertlere tasalara derman kurs

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi’nde (HEM) kursiyerler “Dantel Anglez” kursuyla hayatlarındaki tüm dertleri unuttuklarını belirttiler.
Dertlere tasalara derman kurs

Lüleburgaz HEM’de El Sanatları ve Nakış Öğretmeni Fatma Baş tarafından verilen “Dantel Anglez” kursu tüm hızıyla devam ediyor. Eylül ayında başlayan kursa 30 kursiyer katılırken kurs Haziran ayına kadar devam edecek. Kurs hakkında bilgi veren öğretmen Fatma Baş, İngilizler tarafından yapılan bir teknik olduğunu belirterek, “İngilizler tarafından yapılan bir teknik olan Dantel Anglez, tığ eşliğinde şeritlerin kağıt üzerine çizilen desene teğelleyerek yapılıyor. Çok meşakkatli bir iş olduğu için öğrenilmesi de uzun sürüyor. Eylül ayında başladığımız kursumuz Haziran ayına kadar devam edecek. Ayrıca kursiyerlerimiz yaptıkları işleri satarak aile bütçelerine ek bir gelir oluşturuyorlar.” dedi.

Kursiyer Hafize Gökyokuş ise tüm dertlerini bu kurs sayesinde unuttuğunu belirterek, “Ev işlerimizdeki ve hayatlarımızda karşılaştığımız dertleri bu kurs sayesinde biraz olsun unutuyoruz. Ben kalp ameliyatı geçirdim. Düzelir düzelmez buraya koştum. Kurstan ve öğretmenimizden çok memnunum. Herkese tavsiye ederim” dedi.

Lüleburgaz Halk Eğitim Müdürü İzzet Arslan ise kursların yarıyıl tatilinde de tüm hızıyla devam edeceğini belirtti.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek