Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 22 Ocak 2018, Pazartesi 09:10 tarihinde eklendi. 945 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Futbol İl Disiplin Kurulu cezaları açıkladı

Kırklareli İl Disiplin Kurulu Avukat Erdal Aktarı Başkanlığında 17 Ocak Çarşamba günü yaptığı toplantıda gündeminde bulunana ceza durumlarını görüştü.
Futbol İl Disiplin Kurulu cezaları açıkladı

Yapılan toplantıda ceza alan futbolcular şu şekilde şekillendi;

İstasyon Sentetik Çim Sahada Karamusul  Ergenespor ile Kırklareli Sanayispor arasında oynanan 1.Amatör Ligi müsabakasında cezai eylemde bulunduğu tespit edilen Karamusul Ergenspor futbolcusu Ali Ateşsaçan’a 5 resmi müsabakadan men cezası verildi.

Büyükkarıştıan Sentetik Çim Sahada Çiftlikköyspor ile Sarıcaalispor arasında oynanan 1.Amatör Ligi müsabakasında cezai eylemde bulunduğu tespit edilen Çiftlikköyspor futbolcusu Semih Kukun’a 2 resmi müsabakadan men cezası verildi.

Ahmetbey Sahasında Emirspor ile Eriklerspor arasında oynanan 1.Amatör Ligi müsabakasında cezai eylemde bulunduğu tespit edilen Emirspor futbolcusu Melih Karaca’ya 3 resmi müsabakadan men cezası verildi.

Kırıkköy Sahasında Hamitabatspor ile Özerspor arasında oynanan 1.Amatör Ligi müsabakasında cezai eylemde bulunduğu tespit edilen Hamitabatspor futbolcusu Ahmet Kurtçu’ya 2 resmi müsabakadan men cezası verildi. Aynı müsabakada cezai eylemde bulunan Özerspor futbolcusu Veysel Özden’e de 2 resmi müsabakadan men cezası verildi.

İstasyon Sentetik Çim Sahada Trakya Gençlikspor ile Pehlivanköyspor arasında oynanan Süper Amatör Ligi müsabakasında cezai eylemde bulunduğu tespit edilen Pehlivanköyspor futbolcusu Berk Engin’e 2 resmi müsabakadan men cezası verildi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek