Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 20 Ocak 2018, Cumartesi 09:33 tarihinde eklendi. 1556 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Her taşında emeğimiz var yine olacak”

Lüleburgaz Esnaf Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurulu, 21 Ocak Pazar günü (yarın) yapılacak.
“Her taşında emeğimiz var yine olacak”

Lüleburgaz Esnaf Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek olan seçimler sabah saat 10.00’da başlayacak. Yaklaşık bin 700 üyenin bulunduğu kooperatifte mevcut başkan Fahri Özkan ile Lüleburgazlı İşadamı Çağlayan Topçu Kooperatif Başkanı olmak için mücadele edecek.

Mevcut Başkan Fahri Özkan, göreve geldiği günden bu yana her zaman esnafın yanında olduğunu, ekibiyle birlikte yapılan her güzel işte, kooperatifin bugünlere gelişinde kısacası Esnaf Kefaletin her taşında emekleri olduğunu belirtti ve üyelerin de bunu bildikleri için kendisine ve ekibine güven göstereceklerine inandığını vurguladı. Başkan Özkan “Her Taşında emeğimiz var, yine olacak” diyerek tüm kooperatif üyelerini  21 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek Genel Kurula davet etti.

Haber Merkezi 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek